начало

Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев

Pokupka na ET

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Pokupka na ET

Мнениеот drago » 24 Апр 2002, 00:37

Molya Vi obyasnete mi podrobno,kak se izkupuva ET.Moje li da se izkupi taino ot sobstvenicite? Ako stana kreditor na ET/t.e ako platya na negovite kreditori bez ET da znae/moga li taka da osushtestvya operaciyata.Tova vaji li i za dr drujestva.Opishete mi podrobno kakvo da napravya!Vijdal sum po filmite,4e kato se izpolzvat razli4ni pravno-s4etovodni pohvati,tova moje da stane.Molya Vi kajete mi podrobno vs stupki.Molya Vi da izprashtate vashite razbirania na E-mail:ddraganov2002@yahoo.com
drago
Нов потребител

RE: Pokupka na ET

Мнениеот kovachev » 24 Апр 2002, 09:02

Po dobre se obyrnete kym adwokat koito se zanimawa s tyrgowsko prawo. Nali i te ot neschto triabwa da jiweiat... Pyk i wyw foruma niama garancia za towa che kosultaciata koiato Wi dawat e kompetentna i schte Wi swyrschi rabota. Tozi forum e za iuristi koito da sporiat i da obsyjdat swoi si kazusi a ne za bezplatna konsultacia na grajdani. Izwinete me ako sym riazyk, no e kraino wreme neschtata da stawat takiwa kakwito sa.
kovachev
Потребител

Назад към Търговско право