начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

Неприета поръчка от Бърза помощ с последвала смърт-какво да

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неприета поръчка от Бърза помощ с последвала смърт-какво да

Мнениеот silentium » 22 Окт 2005, 09:45

Миналата година Бърза помощ в Казанлък пристигна на петото ми повикване...Отговаряха ми ту ,че не са таксиметрова служба,ту че не са комунални услуги и т.н.Имам разпечатка за проведените разговори,както и свидетели,които също са звънели преди мен-не бях в къщи...Когато дойдоха баща ми издъхна а в смъртния акт пише,че това е станало в болницата...Освен това той беше на хемодиализа,което изрично споменах при повикванията.Служителят неприел веднага повикването е уволнен-значи са гузни...Какво да правя?!?
silentium

Неприето повикване от Бърза помощ

Мнениеот cakowa » 22 Окт 2005, 18:01

Има възможност да се търси отговорност по НК за настъпила смърт при бездействие , но заслужава ли си нервите ?!!! Това едва ли ще върне баща ви .
cakowa
Нов потребител

Мнениеот Гост » 29 Окт 2005, 14:05

чл.123 НК - ВИНАГИ ИМА СМИСЪЛ!!!!!!
Гост

Назад към Наказателно право