начало

ЧСИ започват кампания за финансова грамотност сред младежите, длъжниците до 25 години са близо 40 000 ЧСИ започват кампания за финансова грамотност сред младежите, длъжниците до 25 години са близо 40 000

Пробация

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пробация

Мнениеот desis1985 » 19 Ное 2024, 00:50

Здравейте. Лятото имах един неприятен инцидент със сухоземна костенурка. На кратко - живея в Сърбия и от там бях купила костенурка за децата си като подарък.Всяко лято си идваме в Бг ,а това лято си дойдохме с костенурката. Природозащитник е пуснал сигнал и една прекрасна сутрин трима полицаи на вратата ми. Наех си адвокат, който ми гарантира че може да ми издейства пробация,без допълнителна глоба,а после да прехвърли пробацията ми в Сърбия ( като дакументи за това искане приложихме актове за раждане на децата и бележки от училище , понеже са родени и учат в Сърбия) Току що ме информираха ,че не са ми одобрили прехнърлянето на пробацията и ще ме пускат за издирване ... нямам думи. Та търся съвет - не мога да се прибера в Бг и да си оставя децата тук ... не знам какво да правя ... толкова нелепа ситуация,а толкова главоболия ми донесе ...
Благодаря предварително.
desis1985
Нов потребител

Назад към Наказателно право